https:
Белина и други мистерии: триумфалното завръщане на чудесата
 
 Случката с мъжа от Бургас и чудодейното му лекарство ни кара да се замислим върху завръщането на чудесата в нашия живот. Имаше ги и по времето на Ванга, но тогава бяха под сурдинка. Днес към нас текат потоци от мистерии.

 23.08.2019  print  13:32 ч.
https:
Георгиев, Гешев и още безобразия: вече не им пука какво ще кажат хората
 
 Колкото и да сме свикнали с безобразия като тези с Пламен Георгиев и Иван Гешев, все повече се набива на очи една нова тенденция, която не бива да бъде проспивана: България явно навлиза в нова ера. Ерата на произвола.

 22.08.2019  print  13:16 ч.
https:
Хипотезата за заговор срещу ГЕРБ. С участието на Цветанов.
 
 Цветанов търси начин да си отмъсти и затова ще работи с ВМРО и НФСБ срещу ГЕРБ. Такава теза разви вчера лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Малко преди това името на Цветанов бе споменато и от Валери Симеонов. Има ли нещо?

 21.08.2019  print  14:14 ч.
https:
Половин България харесва чалгата. Чалгата на мутрите.
 
 Половин България харесва чалгата, научихме от ново проучване. Повод да припомним бурната история на нейната метаморфоза. Защото в началото чалгата не беше това, което е днес. Сриването ѝ е дело на мутрите.

 20.08.2019  print  16:53 ч.
https:
"В България всичко е позволено!": германска телевизия за двете лица на българския туризъм
 
 От "Златните" и Албена до Пловдив и Столипиново - документален филм на германската телевизия WDR пита: Как се справя България като туристическа страна? Ето впечатленията на авторите му:

 19.08.2019  print  16:41 ч.
https:
Пушек и смрад от трупове: така мирише България
 
 Речни корита и долчинки са затлачени от боклуци. Канавки и паркове са осеяни с кенчета, кофички и торбички. Мръсните пейзажи на България са признак както за некадърността на властите, така и за културата на нацията.

 19.08.2019  print  13:31 ч.

Нагоре ^