https:
"Няма такава България": Защо Слави Трифонов чак сега посяга към политиката
 
 В България лакомо кълват на въдичките на политическата чалга. Популярността на Слави не е в апогей, но проектът му може да има някаква политическа тежест. Не е изключено партията му да се окаже дори патерица на ГЕРБ.

 07.08.2019  print  12:29 ч.
https:
Африканска чума, главен прокурор и други главоболия за Борисов
 
 Премиерът Борисов опита да се измъкне "тънко" от най-неприятните теми, които му създават главоболия тези дни: африканската чума по свинете и "избора" на главен прокурор. Но няма как да се отърве от отговорност.

 06.08.2019  print  12:26 ч.
https:
Неслучайно "спасиха" Пламен Георгиев. Той държи нещо ценно.
 
 Защо бе "спасен" единствено Пламен Георгиев? Човекът, който трябваше да ръководи борбата срещу корупцията, погазва правото пред очите ни. Но пък притежава нещо ценно - доверието на премиера Борисов. И има защо.

 05.08.2019  print  13:25 ч.
https:
Добре дошли в България – държавата на лоялните
 
 Справедливост? Уважение към човешките права и достойнство? Разделение на властите? Нищо подобно: в България водещ е друг основен принцип - на лоялността към управляващите и силните на деня, пише Даниел Смилов.

 04.08.2019  print  13:05 ч.
https:
"НАП лийкс": за Спиридонов, шлифера и призрака на милиционерската държава
 
 Около "НАП лийкс” започва все повече да вони. Това е позабравена, но упорита миризма на милиционерско „активно мероприятие”. Дали накрая няма да се окаже, че „злият гений” е политик или партия, трън в петата на властта?

 03.08.2019  print  13:14 ч.
https:
Кой е виновен за свинската касапница в България?
 
 Принудителното заколение на домашната свиня разлюти българите до степен да я бранят с пушки. В Пазарджишка област заплашиха с гражданско неподчинение. А само след два месеца започва кампанията за местни избори.

 02.08.2019  print  12:43 ч.

Нагоре ^